Una dintre cele mai sexy artiste din România, mama unui băiețel de trei ani, moldoveanca Anna Lesko a făcut dezvăluiri picante din dormitor. Dezinvoltă pe scenă, dar extrem de discretă când vine vorba despre viața ei personală, interpreta a acceptat să ofere mai multe detalii mai puțin cunoscute, într-un interviu pentru o revistă de peste Prut.


Anna Lesko, în vârstă de 38 de ani, a reușit performanța de a-și ține ascuns iubitul timp de trei ani, înainte de a anunța că este însărcinată. Dar chiar și acest anunț a venit foarte târziu, fără ca cineva să aibă vreo bănuială, când sarcina avea deja șapte luni. Cu atât mai surprinzătoare, așadar, decizia Annei de a vorbi despre felul în care ea și DJ Vinnie reușesc să țină aprinsă flacăra pasiunii în dormitor după ce au devenit părinți.

,,Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeași poftă, poate chiar mai mare decât altădată, știind că Adam este prin preajmă, jucându-se cu jucăriile lui. Trebuie să-ți faci timp pentru asta, pentru că mereu intervine câte ceva”, a spus artista.

6CDD2CA5-5610-4CA5-AE66-A0C0525776EA

1F0E123F-3875-4D2A-B5F5-3B7C25CBE9FD

Întrebată care este secretul unei relații de durată reușite, Anna a spus că cel mai mult simte nevoia de spațiu:

,,Trebuie să existe un mic spațiu între doi oameni. Nu e nevoie să ne sufocăm. Spațiul erotic. E nevoie de o distanță pentru ca cei doi să se apropie. Cea mai bună cale de a pierde erotismul este să devenim prea buni prieteni în relație.”

9D20E92F-8662-4BDB-AFD9-F9B40656208B

Gelozia joacă și ea un rol important în ecuație.

,,Eu sunt posesivă, dar mă incită foarte mult faptul că fetele se uită la iubitul meu, pentru că el este foarte frumușel și merge așa, țanțoș. Lucrurile astea mă încarcă pentru momentele mele speciale cu el.”

Anna Lesko și DJ Vinnie formează un cuplu de șapte ani. Cei doi sunt împreună pe scenă, în studio și acasă, unde au grijă împreună de băiețelul lor de trei ani și jumătate.

Sursa: click.ro