Anna Lesko se pregăteşte să devină mămică în luna martie. Cântăreaţa a mărturisit pentru revista Story că are o sarcină uşoară, însă din când în când anumite alimente care îi erau nelipsite acum nici nu vrea să le mai vadă în faţa ochilor.

A intrat în luna a opta de sarcină, iar în scurt timp îşi va strânge la piept bebeluşul. Anna Lesko a povestit într-un interviu acordat revistei Story că nu a fost luată prin surprindere atunci când a aflat că este însărcinată. Cântăreaţa a explicat că deşi cântăreşte de obicei foarte bine deciziile, acum nu a fost interesată să vadă câte kilograme s-a îngrăşat.

„Nu am simţit nevoia să mă cântăresc. Singurul fenomen despre care am auzit şi nu credeam a fi adevărat este cel al toleranţei alimentare. Dacă până acum foarte rar consumam produse lactate, acum le mănânc cu poftă. Nu pot spune acelaşi lucru despre paharul cu suc de roşii făcut în casă, care nu lipsea niciodată din graţiile mele. Acum nici nu vreau să-l văd”, a mai spus Anna.

Întrebată dacă după nașterea băiețelului, cariera va trece pe un loc secundar aceasta a spus că nu crede că va fi pusă vreodată în situaţia de a alege între copil şi carieră: „Ca orice mămică, sigur voi acorda toată atenţia copilului meu. În ceea ce priveşte cariera mea, trebuie să mă credeţi că, înainte de toate, e una dintre cele mai mari pasiuni ale mele. Atât timp cât iubesc ceea ce fac, nu cred că voi fi pusă vreodată în situaţia de a alege între copil şi carieră.”, a mai adăugat cântăreața.

 

Distribuie articolul: