Anna Lesko (35 de ani) a intrat deja în concediu prenatal, ea urmând să aducă pe lume un băieţel, la sfârşitul lunii martie, scrie libertatea.ro.

Chiar dacă Anna se află în România împreună cu iubitul său, aceasta a decis ca nașterea să nu aibă loc în România, ci la Chișinău, orașul în care locuiesc părinții ei și ai iubitului său, Adrian Nenita.

„Mai mult ca sigur, voi naşte la Chişinău. Îmi doresc ca în acele momente să nu fiu hărţuită, iar băiatul meu să nu fie ţinta bliţurilor şi cred că acasă, la părinţii mei, voi avea mai multă linişte. Până acum, am toate condiţiile pentru a naşte natural”. Anna urmează să vină în Moldova după ce va termina de înregistrat melodiile noi, la care lucrează.

www.b365.ro

Anna intenţionează să revină pe scenă la numai o lună după ce va deveni mămică, mai precis la începutul lunii mai.

Ea a semnat deja un contract pentru un concert care va avea loc la Timişoara, pe 17 mai: „Băieţelul meu va sta cu mine în cursul săptămânii. Doar în weekend, când o să am concerte, o să-l las cu cineva de încredere. Va rămâne foarte puţin cu altcineva, doar câteva ore. O să mă întorc la el după fiecare concert, deocamdată nu le voi programa la distanţă prea mare de casă. Din mai o să-mi reiau activitatea, acum nu mai merg la spectacole”, a mai povestit Anna pentru Libertatea.

 

Distribuie articolul: