Toată lumea o cunoaște de la TV, fiind una dintre actrițele serialului rus „Univer”. Nu toți cunosc, însă că cea care joacă rolul Mariei Belova are o viață personală pe cât se poate de frumoasă. Anna Khilkevich este soție iubitoare și mămica unei fetițe spledide, pe nume Ariana, iar acest rol pare să o prindă de minune.

De mai bine de un an, frumoasa blondă este mămică de fetiță, o experiență pe cât de inedită pe atât de interesantă pentru ea. Chiar dacă anterior a declarat că nu era pregătită pentru a avea o fiică, crezând că este mult mai simplu să educi și să crești un băiețel, ulterior a recunoscut că s-a înșelat amarnic. Astăzi îți adoră copila și nu uită să-și surprindă cei peste 5 mln de urmăritori de pe Instagram cu postări în care își arată minunea.

Recent, micuța Ariana a împlinit un an și trei luni de când a apărut de lume, un motiv de bucurie în plus pentru actrița din Rusia. Cu această ocazie, Anna Khilkevich a postat și o un colaj din poze de la prima aniversare a fetiței, însoțit de o descriere emoționantă:

„Fiecare zi este diferită pentru noi. În fiecare zi mă mir cât de repede crește și cât de mult se schimbă fetița noastră, cum apar noi cuvinte, gesturi, cum reacționează la anumite lucruri, ce îi place și ce nu. De acum știm cine este șeful în casa noastră”, a scris fericita mămică.

Este de remarcat și faptul că actrița și-a revenit spectaculos după sarcină. Într-o scurtă perioadă de timp aceasta a dat jos kilogramele pe care le-a acumulat, iar acum silueta ei este de admirat.

capture-20170316-000617

Copila a moștenit și trăsătuile mamei sale. Fetița îi seamănă foarte mult, de parcă ar fi o copie în miniatură a actriței. Iată și alte imagini în care apar cele două:

Amintim că Anna Khilkevich are 30 de ani, iar Ariana este primul său copil. Fetița este din cea de-a doua căsnicie, cu omul de afaceri Artur Volcov. Împreună conduc o agenție de nunți.

capture-20170315-233736

Foto: Instagram.com