Despre Anna Ciobanu - tânăra de 20 de ani, originară din Glodeni, care a pășit pe calea jurnalismului și a muzicii, vă vorbeam chiar recent. Pe lângă facultate, și-a asumat un scop important: acela de a filma un videoclip pentru piesa „La tine înapoi”, pentru care avea doar versiunea video. Astăzi a avut loc premiera acestui produs.

Are 20 de ani, e viitoare jurnalistă, iar felul în care cântă „Chandelier” nu seamănă cu nimic din ce ai ascultat până acum

De producția clipului pentru ANNA, s-a făcut responsabilă o echipă întreagă. Sergiu Zaharov și Lidia Bassarab au surprins-o pe eroină, dar și pe actori, în mai multe locații din Capitală, iar tânăra interpretă le mulțumește pentru profesionalism și pentru aceea că sunt „niște oameni simpli și minunați”.

Rolul îndrăgostiților din clip a fost jucat de tinerii Mirabela Ganganu și Sandu Parfeni, iar despre ei doi, interăpreta susține că „sunt cei care trăiesc povestea”.

„Cineva spunea: Ai grijă la ce-ți dorești, că s-ar putea întâmpla. Mă bucur că ce mi-am dorit s-a îndeplinit și am împărtășit aceste momente cu oameni frumoși și talentați. Dragi prieteni, vreau să vă mulțumesc pentru comentariile frumoase și numeroasele apreceri și să știți că grație vouă descopăr o mulțime de lucruri care erau ascunse în interiorul meu. Peter Raicu, îți mulțumesc că te încrezi în mine. Sunt bucuroasă să fac parte din echipa Rai-Cu Production și sunt foarte mulțumită de ce am reușit să realizăm până acum!”, susține ANNA.

Fără lecții de canto și școli de muzică! O tânără din Glodeni cucerește internauții cu vocea sa angelică (VIDEO)

Cât despre mesajul acestei piese, ANNA ne-a mărturisit:

„Am încercat să aducem o istorie frumoasă de dragoste dintre doi tineri. Iubirea stă la baza acestui cântec. Gesturile simple sunt cele care ne fac fericiți. Un zâmbet, o îmbrățișare, un sărut, o încurajare sunt elixirul celui mai frumos sentiment – dragostea.

Cred că mesajul acestei piese este evident… nu trebuie să fim în goană după lucruri mari, căci s-ar putea să avem în schimb iubiri mici. Lucrurile mici au drept finalitate o dragoste mare. Iar noi trebuie să trăim acest sentiment cât se poate de frumos și drept consecință, fericire ne va bate la ușă!”

Savurați și voi acest videoclip, care formează un tot întreg cu vocea Annei Ciobanu.

Foto: captură video