Anna Eftimie e un fotograf din România dar locuiește cu familia sa în California. De curând aceasta a născut un băietel, al doilea copil al familiei, pe care și-a dorit să-l prezinte într-un mod creativ prietenilor și rudelor, aflați majoritatea în Europa.

Soțul a fost cel care i-a dat ideea ilustrată în seria de fotografii de mai jos, care îmbină pozele cu ilustrația din cretă. Anna povestește că au folosit mai toate obiectele din jur drept inspirație, de la skateboardul fiicei lor, până la costumașe cumpărate din magazine. În prima fotografie din serie, băiețelul avea doar cinci zile, iar în cea mai recentă implinise trei luni.

.toxel.ro

„După ani de joacă cu aparatul foto, s-a născut puiul numit „Cute Moments Photography”, dedicat copilăriei și jumbuslucurilor ei. Am întâlnit mulți părinți care își fotografiază zilnic copiii, dar care nu au scăpat de butonul „Auto” de la aparat. Sper ca pozele mele să-i inspire să experimenteze cu aparatul foto și să documenteze „mai frumos” pașii făcuți de copiii lor”, a mai adăugat tânăra mămică.

toxel.ro

toxel.ro

toxel.ro

toxel.ro/

toxel.ro

suntmamica.ro

suntmamica.ro

 

Distribuie articolul: