Chiar dacă au cedat victoria în favoarea trupei de dansatori G-Buzz, cuplul de dansatori basarabeni format din Anna Crețu și Eugen Fărguțu a strălucit, ieri seară, în finala concursului ”România Dansează”.

Anna și Eugen s-au pregătit foarte mult pentru marea încercare, care îi aștepta în finala celui de-al doilea sezon al concursului român de dans.

Pentru marea finală, cuplul de dansatori a ales un dans și mai pasional decât la semifinalele de până acum. De data asta, ei au evoluat pe fundalul dramaticei piese ”Skyfall”, în variantă remixată, a interpretei britanice Adele.

Anna a purtat o rochie albă și vaporoasă, care s-a combinat perfect cu tonalitatea gravă a piesei, după care, și-a scoso-o, rămânând în altă rochie albă, dar mai scurtă.

”Voi de unde veniți? Mă bucur foarte mult că aveți ideile astea coregrafice, că, împreună, sunteți un cuplu de dans foarte bun”,  le-a spus CRBL, după evoluția în scenă.

Monica Petrică s-a ridicat în picioare în fața dansului lor, declarând: ”Un moment de dans contemporan impecabil.”

Acum, la sfârșitul sezonului doi, Anna și Eugen adresează mulțumiri tuturor celor care i-au sprijinit și i-au învățat să ajungă atât de sus.

Menționăm că cel de-al doilea sezon al emisiunii-concurs “Romania Danseaza”, de la Antena 1, s-a incheiat cu victoria trupei G-Buzz.

 

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: