Azi dimineaţă prezentatoarea „Deşteptării” de la JurnalTV, Lilu, ar fi trebuit să se trezească cu o dispoziţie de sărbătoare, dat fiind faptul că are exact o lună de când e femeie măritată. Surpriza însă i-a fost alta, când a ieşit de pe uşa casei, a găsit geamurile de la maşină sparte. Lilu scrie azi pe blogul ei cum a început aniversarea primei luni de căsătorie: „La 5. 20 mă apropii de maşină, grăbită să ajung la muncă şi cînd colo… mi se înmoaie picioarele şi mîinile încep să tremure cînd văd doar cioburi din ce ieri a fost un geam”.

Din fericire, toate documentele erau la locul lor. Lilu nu a declarat dacă va sesiza poliţia în acest caz, menţionează doar: „ Răsplata pentru ei, va veni de la Altcineva…sper”

Lilu şi Călin Roşca sărbătoresc azi o lună de când sunt oficial căsătoriţi. Prin intermediul blogului său, Lilu i-a făcut şi o invitaţie soţului la cină: ” Şi pentru că nu mai am chef să gătesc azi, dragule soţ te invit la cină … acolo unde m-ai dus cu un trandafir alb. Te iubesc”

Echipa de la PentruEA le urează multă fericire şi fie ca odată cu spargerea acestui geam, să se spargă şi toate ghinioanele.

Sursa, Foto: www.liliaojovan.com