Petrecerea aniversară organizată de EA.md cu ocazia împlinirii a 7 ani de activitate a înveselit inimile tuturor celor prezenți. În cadrul evenimentului, am combinat utilul cu plăcutul, de aceea Aniversarea în Pijamale a fost una nu doar distractivă, ci și productivă.

Concursurile și surprizele la pachet cu multe cadouri au fost atracția principală la care a participat toată lumea cu mare drag, acțiunile de caritate unde majoritatea s-au implicat cu mult suflet și în care am acumulat rezultate uimitoare, deoarece banii din licitație au mers în contul fetiței care are nevoie de o operație pe cord.

Povestea care a sensibilizat și emoționat pe toți cei prezenți a fost cea a Nadinei Turturică. La eveniment, mama tinerei, a venit cu o colecție frumoasă de piese vestimentare care se numește „Dar din Dar”. Hainele au fost vândute uimitor de rapid, demonstrând că toți prietenii EA.md au o inimă mare și frumoasă. Cei 11 mii de lei adunați în urma licitației de la Aniversarea în Pijamale vor fi de mare ajutor în salvarea Nadinei.

Fiindcă ne-am adunat cei mai otimiști și pozitivi oameni, convinși în forța binelui, am destins atmosfera pe cele mai ritmate note muzicale, mâncăruri savuroase și băutură bună. Artiști, scriitori, oameni de cultură, de afaceri, toți s-au implicat în menținerea unei petreceri de neuitat. Și s-a meritat.
Am încins atmosfera prin prezentarea a două colecții impresionante: Lenjerie de Lux de la b’Queen și pijame fine de la Cellin. Modelele care au defilat au reușit să expună la cel mai înalt nivel toate piesele vestimentare. De asemenea, ne-am dezmierdat auzul ascultând cea mai tare muzică live de la cei mai de vază artiști autohtoni.
Cititorii fideli EA.md au venit cu cele mai frumoase mesaje de felicitare și urări de bine, ceea ce denotă că portalul este unul cu adevărat apreciat. Pentru aceasta, mulțumim tuturor celor care sunt mereu aproape!

disclaimer aniversarea in pijamale