Aniversare delicioasă, cu muzică bună și oaspeți de cinste,toate cu ocazia zilei de naștere a unei reviste gastronomice. Oaspeții serii au avut parte de surprize, atmosferă pe cinste și de mare îmbulzeală. O revistă gastronomică și-a sărbătorit ziua de naștere cu mare fast și pentru că paginile ei, în fiecare ediție, conțin rețete delicioase și în acea seară s-a gătit. Gazda serii, redactorul șef al revistei, Olea Bux, ne-a spus că la eveniment au luat parte atât invitați de onoare ca: directori de companii, diplomați, fiind prezent ambasadorul SUA din Moldova, William Henry Moser, cât și cei mai fideli cititori ai revistei.

Pentru oaspeți au gătit prezentatori de la șase televiziuni și reviste on line. Redacția revistei a hotărât să-și unească aniversarea cu un act de caritate, astfel cei prezenți la eveniment, au avut ocazia să facă donații pentru copiii bolnavi incurabil, care au nevoie de ajutor, în acest sens oaspeții au fost rugați să aducă scutece și mâncare pentru copii. Donațiile făcute vor fi implicate pentru fondarea unei creșe pentru copii.

În pofida marei îmbulzeli, oaspeții s-au arătat încântați de seara aniversării. “Îmi place atmosfera și mâncare propusă aici. Încă nu am citit revista, care astăzi își serbează aniversarea, dar cred că în curând o voi face.”, a spus Daria. O altă invitată, Evelina Sterea, a zis că “evenimentul e unul foarte interesant, ce e gătit e frumos și gustos”.

Printre invitați am întâlnit-o și pe interpreta Dianna Rotaru: “e o seară cum nu mi-am închipuit, foarte aglomerată, cu multă lume și mulți gurmanzi”. Întrebată dacă e și ea o gurmandă și dacă v-a gusta din bucatele gătite, Dianna Rotaru a zis că după ora șase nu mănâncă, așa că nu va gusta nimic din bucate, pentru că are grijă de siluetă. “Eu am venit de fapt să cânt, să duc oamenilor buna dispoziție, celor care mănâncă în locul meu”, a mai adăugat interpreta autohtonă.

Foto: Cristina Evtodii
Mai multe fotografii găsiți pe pagina noastră de facebook .

Distribuie articolul: