A existat o bună perioadă de timp în care Ani Lorak și-a ascuns fiica de ochii lumii. De la a cincea aniversare încoace însă, chipul micuței Sofia nu mai este ascuns de ochii curioșilor. Vedeta a acceptat să apară în premieră alături de fiica ei pentru coperta unei reviste mondene.

Ani Lorak a acceptat să pozeze alături de fiica ei pentru paginile revistei ruse OK! Magazine, pentru care a oferit și un interviu în care a vorbit despre maternitate și relația cu unica sa fiică.

„Fetița mea tebuie să știe că eu sunt cel mai bun prieten al său”, „Totul trebuie să existe din iubire: munca, copiii și viața” – acestea sunt câteva dintre replicile memorabile, lansate de vedetă, în interviu.

 

cov-1

Ajunsă la vârsta de 5 ani, micuța Sophia Nalçacıoğlu trădează o puternică asemănare cu tatăl său – Murat, care este de origine turcă. 

Sophia apare frecvent și în pozele de pe Instagram ale părinților săi, în care trădează o copilărie fericită, plină de călătorii și evenimente fericite. Micuța e o adevărată fashionistă.

41

My ❤️

A post shared by Ани Лорак (@anilorak) on

Foto: Insatgram, ok-magazine.ru, 7days.ru

 

Distribuie articolul: