După o colaborare frumoasă cu Orchestra Fraților Advahov, Angelina Korjan ne surprinde cu o nouă realizare. Solista trupei „Protect” a lansat, în ajun de Mărțișor, un colind dedicat tuturor creștinilor.

Nu doar muzica pop e slăbiciunea Angelinei Korjan. Am rămas surprinși să aflăm despre dragostea artistei pentru muzica popualară, care se manifestă deja de ani buni.

„Fac muzică de la 5 ani și această slăbiciune pentru muzica populară m-a urmărit de-a lungul anilor, pentru ca într-un sfârșit, să încep să cochetez și cu ea. Am apelat la alți interpreți pentru a-mi scrie muzica, dar într-o bună zi m-am trezit cu melodia ce-mi suna în cap. Și uite așa am început să scriu și muzică populară. Este muzica neamului nostru, este muzica ce ne reprezintă și care curge prin venele noastre. E păcat să nu promovăm valorile noastre naționale, odată ce avem acest talent” – ne spunea vedeta, în contextul lansării piesei „Dorul Părinților”, în luna ianuarie.

17124513_1828961090696941_1760543162_n

Angelina Korjan și Orchestra Fraților Advahov deplâng drama părinților basarabeni, rămași însingurați acasă

În pragul Postului Mare, artista s-a gândit să ajungă la inimile creștinilor cu balada pascală „Lângă o salcie înaltă” și un videoclip filmat pe timp de vară, după scenariul, regia și imaginea semnate de Rodion Chincev și Viorel Marcu. În imaginile video, artista apare purtând o frumoasă rochie-ie.

17105558_1828961087363608_731906090_nEste vorba despre un colind vechi, cântat pe la mănăstiri și biserici în perioada sărbătorilor pascale.

Încă fiind copilă l-am auzit și mi-a plăcut foarte mult, am rămas emoționată de profunzimea textului și de melodie. Acum am decis să-i filmez un videoclip și să o readuc publicului în interpretarea mea.

Deși în prezent se pune accent pe muzica comercială, pe muzica care să-ți aducă profit, am trecut peste acest principiu și am realizat un vis al meu.

Am filmat clipul în vara anului trecut, cu aceeași echipă cu care am lucrat la „Dorul părinților”, dar și la „Soacra mea e poamă aleasă”, adică cu Viorel Marcu și Rodion Chincev, împreună cu echipele lor. Îmi place foarte mult atitudinea lor față de lucrul pe care-l fac și ideile pe care le transpun în lucrările noastre.

După cum am menționat, e un text profund, o melodie emoționantă, care sper să sensibilizeze publicul, societatea. Să ne facă mai buni, mai cuminți, mai înțelegători, mai…  creștini”, ne-a spus artista.

Admirați și voi acest nou videoclip:

Foto: captură video, arhiva personală

Distribuie articolul: