De câteva zile, Angelina Jolie, alături de cei 6 copii, se află în Cambodgia pentru promovarea peliculei „First They Killed My Father”, care și-a avut avanpremiera sâmbătă. Vedeta a fost solicitată la un interviu pentru BBC, în cadrul căruia a fost atins și subiectul divorțului de actorul Brad Pitt.

Reporterii postului de televiziune BBC au solicitat-o pe actriță la un interviu după ce regizoarea a prezentat lumii premiera celei mai noi pelicule, inspirate din istoria cambodgienilor.

Angelina Jolie vizitează Cambodgia împreună cu cei șase copii! Cât de mult s-au schimbat (FOTO)

În interviul video, Angelina a vorbit nu doar despre munca de regizor, ci și despre divorțul scandalos de toamna trecută. A fost pentru prima oară când artista a vorbit despre această decizie a sa.

Angelina Jolie talks about divorce in a BBC interview 2/19/17 BBC World News

„Nu vreau să vorbesc prea mult despre asta. Au fost niște vremuri deloc ușoare, însă noi vom rămâne mereu o familie. Mulți oameni trec prin situații similare. Întreaga mea familie parcurge acum vremuri deloc simple.

Noi vom supraviețui acestei perioade și sper că familia noastră se va apropia și va marca o legătură și mai strânsă. Acum mă dedic în totalitate copiilor… copiilor noștri. Scopul meu este să găsesc calea corectă”, a mărturisit Angelina, în interviul pentru BBC.

Cine este Kate Hudson – noua iubită a actorului Brad Pitt

Interviul complet:

Foto: BBC World News, todayEVERY

Distribuie articolul: