După o lungă perioadă în care și-a ținut copiii departe de atenția publică, Angelina Jolie a decis să spargă gheața la sfârșit de februarie, printr-o vizită oficială în Cambodgia, alături de cei 6 moștenitori.

Vizita Angelinei în Cambodgia nu a fost una întâmplătoare. Această țară este originea unuia dintre cei 4 copii pe care i-a înfiat – Maddox. Într-o conferință de presă, Angelina a mărturisit că această țară este a doua sa patrie, ea deținând și cetățenie cambodgiană.

Pe de altă parte, vizita sa în Asia este consacrată proiecției noului său film inspirat de crimele regimului khmerilor roșii, „First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers”. În timpul acestui regim, au murit de epuizare, foame, tortură sau execuții circa un sfert de cambodgieni.

angelina-jolie-5

„Am vrut să pun accent nu numai pe război, dar și pe dragostea de familie și pe frumusețea țării. Am vrut să înțeleg, de fapt, din ce motiv părinții biologici ai fiului meu ar fi plecat. Și am vrut să-l cunosc mai bine, să-i cunosc mai bine țara”, a dezvăluit regizoarea.

Avanpremiera peliculei a avut loc sâmbătă, iar în acest context vedeta și-a făcut publică apariția alături de moștenitori. La această proiecție a fost incitat să participe și Regele Cambodgiei – Norodom Sihamoni, care a primit-o pe actriță, împreună cu cei 6 copii, într-o audiență.

 

Foto: OMAR HAVANA/GETTY, PAOLO STAGNARO/NETFLIX

Distribuie articolul: