Chiar dacă în aceste zile se află într-o deplasare tocmai în Cambodgia, Angelina Jolie nu este scăpată din ochi de către paparazzi. Aceștia au reușit să o surprindă pe actriță în compania unui bărbat necunoscut, care pare să fie mai mult decât o pază de corp pentru celebra actriță.

„A vrut să-și păstreze noua iubire în secret, dar zâmbetul a trădat-o. Ea chiar merge în același rând cu el și copiii” –  au reușit să transmită paparazzii, pentru știri apărute pe Radar Online  și alte tabloide de peste ocean.

Pe lângă mărturii, autorii zvonului despre noua relație Angelinei Jolie au trimis redacțiilor și fotografii care ar trăda cine este actuala pasiune a celebrei actrițe. Cei doi au fost fotografiați la ieșirea din hotelul de lux Shopin Siem Reap, din Cambodgia.

Bărbatul ar fi condus-o pe vedetă și la piața Siem Reap, unde actrița ar fi cumpărat câteva brățări cu diamante de 18 carate pentru ea și pentru gemenii Knox și Vivienne. Dealerul bijuteriilor susține că actrița ar fi venit și acum 2 ani în Cambodgia, doar că anterior nu ar fi fost însoțită de acel bărbat misterios.

În aceste zile, Angelina, alături de copii, se află într-un turneu de promovare a filmului „First They Killed My Father”.

Angelina Jolie – din nou actriță într-o reclamă beauty! Admiră-i apariția (VIDEO)

Angelina Jolie și copiii ei mănâncă tarantule și păianjeni. Jolie: „Scorpionii se mestecă mai greu”

Angelina Jolie vorbește cu lacrimi în ochi despre divorțul de Brad Pitt (VIDEO)

Angelina Jolie vizitează Cambodgia împreună cu cei șase copii! Cât de mult s-au schimbat (FOTO)

 

Foto: radaronline.com/Coleman-Rayner

Distribuie articolul: