Este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood și un etalon de frumusețe printre femeile din întreaga lume, iar recent, Angeline Jolie a fost protagonsita unui shooting foto excepțional, în mijlocul naturii.


Angelina este îndrăgostită de Africa, continet pe care s-a născut și fiica sa biologică, Shiloh, așa că cea mai recentă ședință foto pentru coperta aniversară a revistei Harper’s Bazaar nu putea fi realizată decât pe tărâmuri îndepărtate, dar foarte speciale pentru Jolie, alături de animale sălbatice.

angelina-jolie-Harper%u2019s-Bazaar-4-768x928

Fotografiile au fost făcute în rezervația condusă de doi prieteni apropiați ai actriței, pe tărâmul cu o însemnâate aparte pentru familia și prietenii ei. Pentru ediția aniversară a revistei care sărbătorește 150 de ani de la înființare, Angelina a fost personajul principal care s-a lăsat fotografiat într-un sanctuar din Namibia, alături de niște gheparzi, iar fotografiile sunt excepționale.

În ședința foto apar și trei gheparzi orfani, animale salvate de fundația ale cărei baze Angi le-a pus acum mai bine de 10 ani. Bineînțeles că superbele fotografii cu Angelina sunt însoțite de un interviu excepțional în care actrița vorbește despre drepturile femeilor,  despre mama sa, dar și despre responsabilitățile pe care oamenii ar trebui să le aibă față de natură și de animale.

Sursa: okmagazine.ro