Vă informam, anterior, că celebrul cuplu BrAngelina intenționează să adopte încă un copil, ceea ce înseamnă că va educa, în scurt timp, patru copii adoptați și trei biologici. Zvonurile inițiale, cu privire la adopția unui băiețel refugiat în Siria, sunt înlocuite cu noutatea că Brad și Angelina vor înfia o fetiță refugiată tot în această țară.

Potrivit utimelor informații oferite de UsWeekly, Angelina Jolie și Brad Pitt se ocupă deja de înfierea unei fetițe din Siria. Despre acest lucru ar fi comunicat, pentru sursa citată, un prieten apropiat de-al cuplului, care a prefera să-și păstreze anonimatul.

Începând cu 2012, Angelina a vizitat Siria deja de 6 ori, aflându-se în misiuni din partea Organizației Națiunilor Unite pentru a sprijini lagărele de refugiați. Actrița de 39 de ani a comunicat de nenumărate ori, în interviurile sale, că a rămas mișcată de sensibilitatea copiilor refugiați, dar și de ardoarea acestora de a fi educați într-o familie.

Sursa citată mai menționează că toate actele legate de adopția fetiței deja sunt în proces de perfectare, iar „Angelina arde de nerăbdare să o numească pe această fetiță drept propria sa fiică.”

Cuplul încă nu a confirmat oficial aceasă noutate, însă este cert faptul că după operația de exrirpare a ovarelor și a trompelor uterine, Anelina Jolie nu vrea să renunțe la bucuria de a mai deveni mamă.

Asta, în condiția în care vedeta declara următoarele, după operația prin care a ales să treacă: „Necătând la faptul că trec printr-o terapie de stabilizare a hormonilor, acum mă aflu în perioada menopauzei. Nu voi mai putea avea copii și corpul meu așteaptă să suporte anumite schimbări de exterior.

Actualmente, cuplul BrAngelina educă șase copii: Maddox (13 ani, adoptat din Cambodgia), Pax (11 ani, adoptat din Vietnam), Zahara (10 ani, doptată din Etiopia), dar și copiii biologici  Shiloh (8 ani) și gemenii Knox și Vivienne, care au câte 6 ani.

Amintim că în luna februarie a acestui an, publicațiile publicațiile OK! și Women’s Day scriau despre faptul că  ambasadoarea ONU pentru problemele refugiaților a cunoscut, în timpul ultimei sale călătoriii prin Irak, un băiețel de doi ani, originar din Turcia și refugiat în Siria, pe nume Moussa. Auzind istoria băiețelului, Jolie nu și-ar fi pututstăpâni emoțiile. „Atunci când băiețelul a văzut lacrimile care îi curgeau pe obraji, s-a ridicat și a îmbrățișat-o. A fost un moment foarte emoționant. Toți cei adunați în jur au început să zâmbească”, ar fi declarat un a mărturisit unul din angajații fundației ONU.

Angelina Jolie

Distribuie articolul: