Angelina Jolie și Brad Pitt au lansat în comerț un vin ce poate fi cumparat, momentan, doar din lanțul britanic de supermarketuri Marks and Spencer. Strugurii au fost culeși de pe plantațiile din Franța și promit a fi nemaipomeniți de buni pentru un vin de calitate.

Angelina Jolie și Brad Pitt au lansat în comert, în serie limitată, un vin produs din strugurii plantați pe tărâmul din Franța, de fapt, este locația în care cei doi actori s-au căsătorit anul trecut.

Foto: dailymail.co.uk

Foto: dailymail.co.uk

Deși, au început să vândă acest vin încă din toamna anului trecut, cuplul numit și Brangelina, abia acum au dat acordul la o comercializare mai „largă” a acestuia.

Foto: veradonato.com.br

Foto: veradonato.com.br

Podgoria franceză este în propriatatea cuplului Pitt-Jolie deja de 3 ani, au cumpărat-o în 2012 cu peste 41 de milioane de lire sterline. Din producția viței de vie, ei au creat un vin, la început doar pentru consum în circuit limitat, care a ajuns să fie foarte apreciat și de specialiștii în domeniu.

Foto: dailymail.co.uk

Foto: dailymail.co.uk

Astfel se face că cei doi actori au decis sa îl comercializeze, pentru început, în serie limitată, în lanțul britanic de supermarketuri „Marks and Spencer”. Vă mai aducem la cunoștință că, o sticla de vin Miraval Rose poate fi cumpărată cu 18 lire sterline, aproximativ 25 de euro, potrivit dailymail.co.uk.

Distribuie articolul: