După un divorț, care a șocat pe toată lumea și care a durat mai bine de doi ani de scandaluri,  Brad Pitt şi Angelina Jolie par că doresc să îngroape securea războiului şi să facă pace de dragul copiilor. 

Fotografii americani au reuşit să-i surprindă pe cei doi în urmă cu o săptămână în timpul unei întâlniri ce a avut loc în Beverly Hills şi a durat mai bine de trei ore. Potrivit celor de la Daily Mail, Brad şi Angelina s-au întâlnit pentru a pune la punct unele detalii privind custodia copiilor pe care îi au.

„S-au întâlnit de mai multe ori în ultimele săptămâni”, a spus pentru US Weekly un apropiat al celor doi, acesta afirmând că Brad Pitt şi Angelina Jolie au fost văzuţi împreună şi pe 30 ianuarie.

Potrivit presei din Marea Britanie şi din SUA, aceste întâlniri dintre cei doi foşti soţi au loc pentru a aplana presupusul conflict care există între ei şi pentru a face mai uşor procesul de custodie.

Angelia Jolie şi Brad Pitt au şase copii împreună, dintre care trei au fost infiaţi: Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Shiloh (12 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne (10 ani).

Distribuie articolul: