Actele de caritate au deveit prioritare pentru Angelina Jolie. Actrița dedică tot mai mult timp oamenilor neajutorați. Mai nou, Angelina își ia și copii cu sine.

Angelia Jolie iar s-a îndreptat spre lagărele de refugiați. De acestă dată vedeta a vizitat refugiații sirieni din Turcia, având ca însoțitor pe fiica sa Shiloh. Actrița și-a luat fiica la o plimbare prin lagărul de refugiați din sudul Turciei, acolo unde și-au găsit adăpost sirieni și irakieni.

Foto: dailymail.co.uk

Foto: dailymail.co.uk

Această vizită s-a incadrat în evenimentele dedicate Zilei Mondiale a Refugiaților, actrița dorind să atragă mai multă atenție asupra problemelor legate de suferințele oamenilor ce sunt nevoiți să își lase locuințele.

Foto: dailymail.co.uk

Foto: dailymail.co.uk

Niciodată nu am văzut un număr mai mare de oameni deposedați de drepturi. Suntem martorii unei adevărate expolzii de migrare a refugiaților. Sirienii și irakienii nu mai știu încotro să meargă, deoarece statele vecine nu mai au capacitatea de a găzdui atâta lume. Oamenii nu mai au unde să meargă, fiind obligați să părăsească pământurile natale.”

Foto: dailymail.co.uk

Foto: dailymail.co.uk

În calitate de Ambasador al bunăvoinței în cadrul Înaltului Comisariat pentru Refugiați al ONU, Jolie a chemat la mai multă toleranță față de oamenii ce nu vor mai putea să se întoarcă acasă, numărul refugiaților ajungând la 59.5 milioane în întreaga lume.

SURSA

Distribuie articolul: