Ne-am obișnuit să le vedem la înălțimea așteptărilor noastre, frumoase, cu un machiaj de invidiat, cu o coafură superbă, într-un cuvânt – „impecabile”. Dar pentru că și vedetele obosesc și au nevoie de o pauză, își lasă trusa de machiaj deoparte și merg la plimbare. Acum două zile, actrița Angelina Joile a procedat la fel. 

Actrița Angelina Jolie, în vârstă de 39 de ani, nu s-a sinchisit să iasă din casă, îngrijită, bine îmbrăcată, dar fără machiaj.

În seara zilei de joi, 5 martie, Angelina a decis să meargă la cumpărături așa cum este ea, naturală, fără machiaj, fără haine costisitoare și  fără bijuterii frumoase. 

 

Starul peliculei „Solt”, care prefera blazerele negre, jachetele din piele și alte ținute costisitoare, a decis să facă o pauză și a fost văzută într-un top negru Slinky, o pereche de blugi skinny, fără make-up și cu părul necoafat, lăsat pe spate.

Deasupra topului a purtat un poncho, o haină largă care nu evidențiază formele. Pentru această plimbare, Jolie și-a lăsat și tocurile acasă, optând pentru o pereche de mocasini negri, care păreau să-i fie mai mult decât confortabili.

 

Vedeta a mers la cumpărături să-și reânoiască garderoba, trusa de machiaj, dar și colecția de încălțăminte și cea de bijuterii.

Nu a uitat să se intereseze și de poșete, care păreau să-i facă din ochi la tot pasul. Magazinul în care s-a reținut pentru vreo câteva ore, unde a fost servită așa cum iubește Angelina nu a fost unul oarecare, ci unul de lux, marca Saint Laurent Paris.

În prezent Anjelina Jolie împreună cu soțul său cu care s-a căsătorit anul trecut în secret, Brad Pitt, se pregătește să mai înfieze un copil, cel de-al șaptelea în familia acestora și se pare că toate merg bine în familia celor două celebrități.

De fapt, pentru fanii actriței nu este o noutate că, dânsa preferă să mai facă câte o tură prin oraș, așa cum ați văzut-o în imaginile de mai sus – naturală și deosebită.

Sursa/foto:dailymail.co.uk

Distribuie articolul: