Angelina Jolie a trezit mereu semne de întrebare pentru felul în care reușește să arate superb în ciuda carierei și a rolului de mamă, dar și de soție. Actrița americană pregătește singură mâncare pentru familia sa, chiar dacă în trecut a existat o femeie care o ajuta în treburile casnice.

Sursă: woman.ru

Angelina s-a preocupat mult de modul de alimentație al celor 7 copii ai săi, nevrând ca aceștia să se dedice fast-food-ului, așa că a mers în Australia pentru a studia un curs de culinărie.

Dieta alimentară de acum, a Angelinei Jolie, se numește «Eat-Clean Diet», elaborată de Tosca Reno. Acest regim nu-i impune prea multe restricții alimentare, ci mai degrabă un program alimentar.

«Eat-Clean Diet» presupune nu renunțarea la un tip anumit de alimente, ci consumul a ceea ce-ți cere organismul. Pe lângă aceasta,«Eat-Clean Diet» mai presupune și câteva principii:

a) Mănâncă ceva de 6 ori pe zi, adică la fiecare 2-4 ore. Porțiile pe care le vei consuma, trebuie să fie mici.

b) Mâncarea pe care o consumi, trebuie să combine: proteine (pește, pui, boboase) și carbohidrați.

c) În fiecare zi, nu trebuie să consumați mai puțin de 2 litri de apă. De neocolit sunt fructele și legumele proaspete.

d) Oferiți organismului cereale integrale, de care are mare nevoie. Totodată, alegeți grăsimile ”bune” pentru organism, adică pe cele care se conțin în: pește, nuci și semințe.

e) Fast-food-ul nu trebuie tolerat sub nicio formă.

Întotdeauna am fost slabă, dar n-am făcut nimic deosebit pentru aceasta. Mergeam la antrenamente doar dacă era nevoie să mă aflu în formă, înainte de filmări. Nu vreau să impun tinerelor femei gândul că a fi slabă înseamnă a fi senzuală. Am adoptat un regim alimentar sănătos, împreună cu copiii, pentru ca să nu fim luați drept un exemplu nedemn de urmat” a mărturisit Angelina.

Amintim că celebra actriță cântărește doar 48 de kilograme, fiind considerată, de unii critici, ca suferindă de anorexie.

Distribuie articolul: