Angelina Jolie a apărut pe coperta revistei Elle cu ocazia unui număr special dedicat Zilei Internaţionale a Femeilor, celebrată pe 8 martie. Alături de actriţă au fost două dintre fiicele sale, iar vedeta a acordat un interviu în care a dezvăluit care sunt sfaturile propriilor fiice. Angelina a povestit, cu foarte multă sinceritate, despre cele care îi fac viaţa mai frumoasă şi îi dau putere să lupte pentru o lume dreaptă.

În pictorialul pentru această ediţie a revistei Elle, Angelina Jolie apare alături de fiicele ei biologice, Shiloh, în vârstă de 11 ani, şi Vivienne, în vârstă de 9 ani. Pentru numărul special Elle, Angelina Jolie a discutat cu fostul secretar de stat John Kerry despre activism, climat şi politică. Jolie a recunoscut că a fost „împotriva politicii”, dar a descoperit ulterior, că eforturile sale ca filantrop au cele mai bune efecte dacă sunt făcute în colaborare cu politicienii. Angelina este recunoscută pentru nenumăratele proiecte umanitare în care este implicată, dar şi pentru militantismul de care dă dovadă, relatează dailymail.co.uk.  A devenit ambasador al bunăvoinţei pentru ONU în 2001 şi, după ce a vizitat peste 40 de tabere de refugiaţi din peste 30 de ţări, pentru care a făcut donaţii consistente, ONU i-a acordat în 2012 titlul de Trimis Special al Înaltului Comisariat pentru Refugiați.

Renumita actriţă a dezvăluit care este mesajul pe care îl transmite cel mai des fiicelor sale.

„Ceea ce vă deosebeşte de restul lumii este ceea ce vreţi să faceţi pentru alţii. Oricine se poate îmbrăca cu o rochie şi poate purta machiaj. Mintea voastră este cea care vă defineşte. Descoperiţi cine sunteţi, care sunt punctele voastre de vedere şi ce contează pentru voi. Şi luptaţi pentru ca ceilalţi oameni să aibă aceleaşi libertăţi ca voi. O viaţă în ajutorul altora merită trăită”, sunt vorbele de înţelepciune ale Angelinei către proprii copii.

Sursa foto: dailymail.com