Odată cu acceptul de a deveni imaginea celei mai noi arome pentru femei a brandului Guerlain, Angelina Jolie a acceptat să vorbească despre sine și planurile sale de viitor. Actrița susține, într-un interviu oferit în cadrul contextul acestei campanii, că nu-i este frică să îmbătrânească.

Despre brandul de cosmetice Guerlain, Angelina Jolie a dezvăluit următoarele:

Acestă marcă a fost preferata mamei mele și încă din copilărie mi se asociază cu frumusețea, istoria și calitatea. Anume de aceea, atunci când echipa Guerlain mi-a propus colaborarea, am și acceptat-o din start. Ei știu cum să creeze arome artistice, care mi se potrivesc.”

Angelina Jolie – din nou actriță într-o reclamă beauty! Admiră-i apariția (VIDEO)

Actrița de 41 de ani și-a dezvăluit și perspectiva asupra viitorului:

„În perioada următoare, vreau să-mi limitez implicarea în proiecte de cinema și să mă concentrez pe activități caritabile, pentru că asta e cu adevărat important și eu simt că trebuie să ajut oamenii aflați în dificultate.

Angelina Jolie vorbește cu lacrimi în ochi despre divorțul de Brad Pitt (VIDEO)

Cât despre frica pentru faptul că ar putea îmbătrâni, celebra actriță recunoaște:

„Nu mi-e frică să îmbătrânesc. Pentru mine e mult mai important nu felul în care arăt, ci felul în care mă simt. În ultimii 10 ani a trebuit să mă ciocnesc cu mai multe probleme de sănătate și am înțeles cât de valoroasă este simpla stare de bine, când poți pur și simplu să le zâmbești copiilor tăi!”

Angelina Jolie, surprinsă alături de un bărbat în Cambodgia. Paparazzii susțin că ar fi noul său partener

Foto: captură video

Distribuie articolul: