Una dintre cele mai cunoscute publicații de peste Ocean “National Enquirer” lansează o ipoteză uluitoare: Angelina Jolie ar mai avea doar ani de trăit. Potrivit publicației  în ediție tipărită, dorința actriței de a mai face copii o poate ucide. Vedeta este purtătoare a unei gene care provoacă cancer, motiv pentru care și-a extirpat și sânii la începutul acestui an.Inițial, Angie declarase că are de gând să-şi extirpe și ovarele, dar dorința ei de a mai face copii o determină să amâne această operație, scrie cancan.ro.

Conform medicilor, dacă Jolie nu se va opera cât mai repede, ea riscă să facă cancer ovarian, acceași boală care a ucis-o și pe mama ei cu câțiva ani în urmă.

Reamintim, că mama ei Marcheline Bertrand, a murit de cancer ovarian în 2007 la vârsta de 56 de ani. Aceeaşi boală a răpus-o şi pe bunica actriţei, Lois Bertrand, la vârsta de 45 de ani, dar şi pe străbunica vedetei, Virginia Gouwens, la vârsta de 53 de ani.

Debbie Martin – sora lui Marcheline, mătuşa actriţei Angelina Jolie – a murit de cancer mamar luna trecută, la vârsta de 61 de ani.

 

Distribuie articolul: