Angelina Jolie și-a revenit complet după varicela de care sufesise acum câteva săptămmâni, iar acum, își continuă șirul de premiere ale filmului „Unbroken”, al cărui regizor este ea însăși. De data asta, filmul a ajuns și pe continentul european. Actrița a avut ocazia să se întâlească, la Vatican, cu Papa Francisc, pentru a-l cunoaște și a-i solicita Pontifului părerea despre film.

Ieri, Angelina Jolie a avut parte de una din cele mai importante evenimente din viața sa. După prezentarea filmului „Unbroken”, vedeta a mers la Vatican, pentru a strânge mâna Papei Francisc și pentru a discuta cu acesta despre film.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Vaticanului, Federico Lombardi, Papa a declarat că filmul prezintă „valorile umane și spirituale pozitive, în special iertarea”. Papa Francisc, de altfel, a lipsit de la prezentarea filmului, urmând să se întâlnească cu regizoarea după eveniment.

Nu se știe de ce Brad Pitt a lipsit de la întâlnirea oficială, pentru că acesta, potrivit versiunilor, trebuia să-și fi însoțit soția în timpul audienței private. Potrivit publicației UsWeekly, șeful securității starului american a zburat în Italia mai devreme pentru a face un control de securitate înainte de sosirea familiei. 

Miercuri, Angelina a sosit în capitala italiană cu fratele ei, James Haven, precum și cu fiicele sale Zahara și Shiloh. Înainte de eveniment, cele trei au fost surprinse, de către paparazzi, cumpărând suvenire prin Roma.

Anterior, o sursă declara că atât Angelina, cât și soțul său, Brad, și-au declarat admirația  pentru Pontif, după discursul său despre homosexualitate, din 2013. Atunci, Papa Francisc a spus: „Dacă cineva este homosexual și el caută pe Domnul și are bunăvoință, cine are vreun motiv să-l judece?”

Întâlnirea Angelinei Jolie cu Papa vine la doar trei luni după ce actrița a primit titlul onorific „Dama de Onoare” de la Regina Elisabeta a II a Marii Britanii. Atunci, Regina i-a ofetit acest titlul în semn de recunoaștere a muncii sale împotriva violenței sexuale contra femeilor și fetelor refugiate.

Distribuie articolul: