O veterană a evenimentelor cu covor roșu, Angelina Jolie n-a dezamăgit nici la cea de-a 71-a ediție a galei premiilor decernate de Academia de artă cinematografică și televiziune britanică!

Actrița de 42 de ani a avut o apariție ravisantă la Royal Albert Hall din Londra, acolo unde s-au decernat premiile BAFTA.  Angelina Jolie s-a alăturat celorlalte staruri hollywoodiene și a purtat negru pe covorul roșu, din dorința de a sprijini iniţiativele Time’s Up şi #MeToo, care militează împotriva hărţuirii sexuale.

Ea a ales o rochie din catifea neagră, semnată de casa de modă Ralph & Russo, respectând astfel dress code-ul tacit al serii. Despicată pe un picior și fără umeri, rochia i-a venit ca turnată actriței, care se bucură la cei 42 de ani de o siluetă ca trasă prin inel.

Ea a ales să-și accesorizeze rochia cu cercei candelabru și un inel masiv, cu diamante, pentru a-i da strălucirea necesară unei ținute de seară. Și nu a dat greș! Apariția ei pe covorul roșu al Premiilor BAFTA a fost una dintre cele mai apreciate.

Vezi și: Angelina Jolie a făcut ravagii cu această apariție! Actrița a purtat o creație superbă la Critics` Choice Awards

Distribuie articolul: