Brandul de cosmetice și produse de parfumerie Guerlain a făcut publică, în sfârșit, reclama video cu participarea Angelinei Jolie. Actrița de la Hollywood a inspirat creatorii mărcii la semnarea unei noi arome - una cu o personalitate aparte!

Angelina Jolie devine imaginea oficială a parfumului „Mon Guerlain – Notes of a Woman” și promite că onorariul pe care îl va primi din această colaborare va fi direcționat în totalitate spre acțiuni caritabile.

Guerlain Parfumeur, the French beauty brand since 1828, is honored to announce that Angelina Jolie is the icon of its new fragrance for women. #MonGuerlain

A post shared by Guerlain (@guerlain) on

Mon Guerlain –  Notes of a Woman este parfumul nou al brandului și reprezintă un tribut adus feminității puternice, libertății și senzualității inspirate de Angelina Jolie.

Parfumul ascunde prospețimea lavandei Carla (o varietate de lavandă excepțională, cultivată în Provence, Franța), care contrastează cu voluptatea iasomiei sambac din India și arborele de santal australian, asociate cu senzuala Vanilla Tahitensis, din Papua Noua Guinee”, spun producătorii.

Our third generation master perfumer’s confidence. #MonGuerlain

A post shared by Guerlain (@guerlain) on

Regizorul reclamei video a devenit Terrence Malick – cel care a regizat „Arborele vieţii” cu Brad Pitt, dar și alte producții notorii de cinema.

Clipul a fost filmat în Provence –  o regiune în sud-estul Franței, recunoscută mai ales pentru câmpurile sale nesfârșite de lavandă.

Foto: captură video, Instagram

Distribuie articolul: