Celebra actriță americană Angelina Jolie încă n-a jucat nunta, așa cum se cuvine în toate cuplurile care celebrat căsătoria civilă. Deși este împreună cu Brad Pitt deja de 7 ani și educă împreună 7 copii, nunta cuplului ”Brangelina” va avea loc, se pare, abia în acest an.

Jolie și Pitt au trei copii adoptați: Maddox, Pax, și Zahara și doresc să mai adopte încă un copil. Totuși, cuplul mai educă și 3 copii biologici: Shiloh, Vivienne Marchelline și Knox Leon.

Foto: CNN

Ieri, Angelina a confirmat, oficial, pentru revista ”Le Parisien”, că se va căsători cu Brad ”așa cum este prevăzut”:

 

Suntem în continuare logodiţi, dar acesta (căsătoria) este un proiect la care ne gândim“, a declarat actriţa americană, care a anunţat, că intenţionează să joace din nou într-un film, alături de viitorul ei soţ. “Am scris scenariul pentru un film în care Brad şi eu vom împărţi afişul. Ne gândim mult la acest proiect“, a spus aceasta.

 

Recent, Angelina a pozat pentru revista americană ELLE, în poze-alb negru, pentru că anume așa le-a solicitat însăși actrița.

 

Utilizând ținute minimaliste și etalându-și tatuajele, ipostazele Angelinei au atras atenția publciului prin senzualitate.

Distribuie articolul: