Ieri, 20 octombrie, actrița Angelina Jolie, în vârstă de 42 de ani, a apărut la premiera filmului de animație "The Breadwinner" la Hollywood cu cele două fiice ale ei, Shiloh, de 11 ani, și Zahara, de 12 ani.

Actrița s-a pozat lângă banner-ul publicitar alături de copii ei, după care s-au mai alăturat și ceilalți creatori ai filmului, printre care actrița Saara Chaudry și regizoarea Nora Twomey.

Citește și: Angelina Jolie are o nouă tunsoare și arată splendid!

Angelina a strălucit în fața apăratelor foto, într-o rochie albă creată de designerul Ulyana Sergeenko.

Subiectul filmului animat dramatic relatează istoria unei fete pe nume Parvana, care trăiește în Afganistanul controlat de talibani. Fata are grijă de familia sa, după ce tatăl ei a fost arestat în mod nejustificat. Ca să fie luată la lucru, fata se preface în băiat.

Premiera mondială desenului animat este programată pentru 17 noiembrie.

Citește și: Angelina Jolie, despre copii: „Cel mai important e să nu sufere cum am suferit eu, după ce mama a murit de cancer”

A doua zi a devenit cunoscut și faptul că fostul soț al Angelinei, Brad Pitt, are o aventură cu actrița britanică de 21 de ani Ella Pernell. Mass-media a raportat că Angelina a fost sceptică în legătură cu acest lucru și a remarcat, de asemenea, diferența de vârstă de cinci ani dintre Ella și fiul ei, Maddox.