Deși nu mai face o prioritate din rolurile sale actoricești, Angelina Jolie nu renunță și la misiunile sale sociale. Pe 8 septembrie, actrița americană a avut o apariție surpriză în Londra, în cadrul unui nou summit ONU, evoluând cu un discurs.

Vedeta de 41 de ani nu a participat la summit pentru a se lăuda cu articole vestimentare extravagante, optând și de această dată pentru o ținută de culoare neagră, asortată cu o pereche de stiletto nud. La fel de ordinară i-a fost și coafura, care a fost una lejeră, la fel ca și machiajul.

Artista a avut o întâlnire oficială cu generalul Sir Gordon Kenneth Messenger, după care a evoluat cu un discurs în care a subliniat rolul femeii în menținerea păcii mondiale. Actrița a cerut un „nou mod de conducere și menținere a păcii”, axat pe incluziunea femeilor.

Totodată, Angelina Jolie le-a mulțumit din numele său tuturor femeilor pacifiste pentru devotament și jertfele pe care le fac.

UN Peacekeeping Defence Ministerial 2016. UN Special Envoy Angelina Jolie speaks during the UN Peacekeeping Defence Ministerial at Lancaster House in London. Picture date: Thursday September 8, 2016. See PA story DEFENCE Peacekeepers. Photo credit should read: Adrian Dennis/PA Wire URN:28573268

„Încrederea față de pacifiști este subminată în prezent. Forțele de menținere a păcii pot să câștige încrederea populației locale doar dacă sunt în măsură să angajeze în comunitatea lor atât femei, cât și bărbați”, spune reprezentanta specială a ONU pentru problemele refugiaților.

Foto: ADRIAN DENNIS / PA, Getty Images

Distribuie articolul: