Angelika Vee este tânăra basarabeancă, al cărei vis a devenit realitate, pentru că, după cum spune chiar ea, a crezut în visul său. O știm încă de pe scena emisiunii „De la 5 la 10″, iar în prezent, piesele pre ei răsună în mai multe țări europene și în SUA. Interpretă și compozitoare, în același timp, nu scrie piese doar pentru sine, ci și pentru mai mulți artiști din întreaga lume. Unde te afli acum? Cu ce te ocupi în prezent?
În prezent sunt în Los Angeles. În urma semnării unui contract de publishing cu „Warner Chappell”, compun piese pentru diverse proiecte și artiști din Statele Unite, Europa, cât și pentru mine.

 


Cât de des vii în Republica Moldova? Ți-e dor de țara natală?

Acasa vin ori de câte ori am posibilitate. Îmi este foarte dor de familie și prieteni, totuși, nu am fost de ceva vreme în Moldova, deoarece eram ocupată cu mai multe proiecte muzicale, dar sper să vin neaparat la vară.

 

 

De ce ai decis să te lansezi peste hotare?
Nu am hotărât eu, așa s-a întâmplat. Am postat câteva filmulețe pe youtube și de acolo a pornit totul.

 

 

Pregătești vreun proiect nou? Când ne bucuri cu noi creații?
De curând am lansat piesa „CASH OUT”, o colaborare cu DJ-ul francez Kylian Mash. Piesa se bucură deja de foarte mult succes în Franța, Canada. În România este pe locul șapte în clasamentele muzicale și sper că în curând și în Moldova va deveni un hit. Altă colaborare recentă este piesa „Inseparable” cu DJ Dinka din Elveția.

 

 

Știu că scrii piese și pentru alți artiști, poți să ne numești câteva din recentele tale creații?
Toate creațiile lansate de mine, până în prezent, sunt compoziții proprii. Urmează să auziți piesele mele în repertoriul artiștilor Lena Katina, fosta solistă a trupei Tatu, TAL (Franța), Kylian Mash, Leighton Meester, Sergio Galoyan, Nalaya Brown, Dinka, Brian Matrix, etc.

 

 

Ți-ai dori să scrii piese pentru interpreții din Moldova?
Momentan îmi este mai ușor să mă exprim în limba engleză, dar a compune în română nu e ceva nou pentru mine. Single-ul „Nu mai am timp” și multe alte piese din repertoriul Annei Lesko, Andreea Antonescu, Marius Nedelcu (Akcent) sunt compoziții la care puteți găsi numele meu pe coperta albumelor ca și co-autore.

 

 

Îți mai amintești de acea mică Angelica, care cânta pe scena „De la 5 la 10?” Ce te-ar face să revii pe scenele din Moldova?
S-au schimbat anii, dar visul a rămas același. Diferența este că acum visul a devenit realizare și pe zi ce trece e din ce în ce mai frumos. De pe scenele din Moldova nu am plecat și nu voi pleca niciodată.

 

 

Care e marele tău vis, ca artistă?
Cred ca „Topul Bilboard” este visul fiacărui artist.

 

 

Care e mottoul tău?
Dream big! Niciodată nu trebuie să ne mulțumim cu puțin. Am știut dintotdeauna că dacă pot avea un vis, înseamnă că acel vis are puterea de a deveni realitate, trebuie doar să crezi în tine și să stii că totul este posibil.

 

Ai un mesaj pentru fanii din Moldova?
Vă iubesc mult și sper ca muzica mea să ajungă și la inimile basarabenilor.

Foto: facebook.com

Mai jos vizionați cele mai recente producții muzicale ale interpretei.