Una dintre cele mai longevive și frumoase cupluri din showbiz-ul din Rusia, Angelika Varum și Leonid Agutin au împlinit 18 ani de relație.

În această zi importantă pentru ei, Angelika și Leonid au ținut să se felicite și prin intermediul spațiului vitual.

Cel care a venit primul cu un mesaj frumos de felicitare a fost, bineînțeles, Leonid Agutin. Bărbatul i-a exprimat dragostea sinceră pe care o simte pentru Angelika de-a lungul anilor.

Soțioara mea scumpă, dacă cineva mi-ar fi spus 18 ani în urmă că vom fi atâția ani împreună, eu aș crede, de asta și m-am căsătorit cu tine. Fii fericită, bucuroasă și sănătoasă; trăiește cu ceea ce ai, iar asta, așa cum e de obicei, cu toată forța, te va ajuta să nu te dezamăgești. Te iubesc!

Angelika, la rândul său, de asemenea i-a adresat cuvinte emoționante soțului. Artista a recunoscut faptul că nu s-a așteptat, ca relația lor să dureze atâția ani.

Avem 18 ani! Cine s-ar fi gândit? E adevărat că nu există nimic mai permanent decât temporarul. Eu nu am crezut vreodată în căsnicie (o treabă bună nu poate fi numită căsnicie), însă eu mereu am crezut în tine. Cu aniversarea, Al MEU

Capturaţi ecranul complet 17.01.2016 122947

Angelika Varum și Leonid Agutin s-au cunoscut în anul 1997, iar peste 3 ani de relație, s-au căsătorit în Veneția. 
Capturaţi ecranul complet 17.01.2016 123140