Cancelarul german Angela Merkel și-a propus să corespundă noilor tendințe tehnologice, astfel că va putea fi urmărită pe rețeaua Instagram. Pe contul oficial @bundeskanzlerin au fost încărcate deja câteva zeci de fotografii de la evenimentele la care a participat Merkel.

În descrierea acestui cont oficial, autorii declară că @bundeskanzlerin va promova activitatea politică a cancelarului Merkel prin lentila fotografului oficial al guvernului federal german.

Pe noul cont de Instagram, înființat chiar astăzi, pot fi găsite fotografii în care Angela Merkel este surprinsă la evenimente politice cu actanți notorii, printre care Papa Francisc, François Hollande, David Cameron, Vladimir Putin sau Petro Poroshenko.

Deși prima fotografie de pe cont a fost încărcată miercuri, pe 3 iunie, la acest cont oficial s-au abonat deja circa 3000 de internauți.

Se pare că Angela Merkel adoră să comunice prin SMS-uri cu miniștrii germani. Cu toate acestea, internetul este, pentru cancelarul german, un domeniu nou. Este foarte posibil, însă, că acest cont este gestionat nu de Merkel, ci de către purtătorul de cuvânt al Guvernului german – Steffen Seibert.

foto: ruhrnachrichten.de

foto: ruhrnachrichten.de

Menționăm că până în prezent, rețeaua Instagram a adunat deja peste 200 de milioane de utilizatori în întreaga lume.

Distribuie articolul: