Ne-am obișnuit să o vedem mai rar în pantofi sport și cu șapcă pe cap, ci mai degrabă în costume sobre, de diferte culori. Angela Merkel a plecat în vacanța binemeritată de Paști, în Italia, împreună cu soțul său. Paparazzii au surprins-o pe Doamna de Fier a Europei în timpul unei excursii.

Și în această vacanță de Paști, liderul german a ales o destnație de odihnă suficient de relaxantă și ECO. Vorbm despre o escapadă pe insula Ischia din Italia, în apropiere de orașul italian Napoli, acolo unde își restabilește forțele și se energizează cu mișcare.

Potrivit Daily Mail, Angela Merkel s-a îndreptat spre această destinație împreună cu soțul său, profesorul de chimie Joachim Sauer. Nu este unica vizită a cancelarului german pe această insulă italiană. Politiciana se oprește deja de câțiva ani de-a rândul în aceeași destinație și se cazează la același hotel SPA, de 5 stele. Aflarea, timp de o noapte, în acest hotel, ajunge să coste chiar și până la 380 de euro.

Cuplul își petrece tradiționala vacanță de Paște în fiecare an, cu soțul său, la Miramare Spa Hotel, situat în partea de sud a insulei. Aceasta este dotată cu plajă privată și balcoane cu vederi incredibile. Clienții hotelului au dreptul la utilizarea exclusivă a serviciilor centrului SPA Aphrodite Apollon Gardens, care dispune de 12 bazine termale naturale, o saună încălzită natural și o sală de gimnastică. Din cauza soarelui cu dinți, însă, Angela Merkel a evitat să meargă la piscină și a ales să se bucure doar de pilates. Are chiar și un instructor privat de pilates, iar în ceea ce privește almentația, se bucură de specialități vegetariene doar la hotelul de 5*.

Presa britanică scrie că „Angela Merkel nu arată să fie prea încântată de sejurul său anual de Paști, în Italia, întrucât trebuie să se muțumească cu temperaturi de doar 12 grade Celsius.” Tindem să credem, însă, că aerul mediteranean îi face bine politicienei.

Trebuie să amintim că soțul Angelei Merkel este văzut mai rar în public, pentru că evită obiectivele camerelor de fotografiat, mai ales de când este căsătorit cu cea mai puternică femeie dn Germania. Sauer nu oferă declarații pentru presă și a preferat să nu participe la inaugurarea, în calitate de cancelar german, a soției sale (2005). A preferat să urmărească evenimentul la un televizor de la universitatea din Berlin la care este angajat.

Distribuie articolul: