Majoritatea chișinăuienilor, dornici de a petrece timpul mai deosebit s-au adunat la Cobusca Nouă, la cel mai inedit festival al sănătății și frumuseții, „Lavender Fest”, acolo unde și-a făcut apariția și Angela Gonța cu micuța Ekaterina.

Dacă până acum Angela Gonța nu se afișa cu fetița sa, Ekaterina la evenimente publice, se pare că festivalul levănțicăi a fost un prilej potrivit pentru ca prezentatoare să apară cu fiica sa.

foto5

Îmbrăcate în alb, așa cum impune dress code-ul festivalului, Angela Gonța și micuța Ekaterina au petrecut timpul frumos în câmpul de levănțică. Mai mult, la doar un anișor, fetița a avut o însărcinare importantă: a defilat în calitate de model împreună cu mămica sa, pentru colecția de haine numită „Mame și Fiice”.

foto7
Se pare că Ekaterina a fost puțin surprinsă de mulțimea care o înconjoară, întrucât privea curioasă la cele întâmplate.

foto21

 

Pe semne, Ekaterina a rămas la fel de cuminte, cum a dezvăluit anterior Angela Gonța pentru Ea.md:„Ekaterina este un copil foarte cuminte: „Am avut o sarcină foarte grea și mă gândeam că așa va fi și maternitatea. Dar m-am înșelat. Dumnezeu mi-a dat cel mai cuminte copil. Emoții mai mari am avut în primele luni: nu prea știam ce să fac, cum să mă comport cu cele trei kilograme de omuleț și am apelat la ajutorul mamei mele. Pentru ea, Ekaterina e prima nepoată, așa că a fost lângă mine cât a fost nevoie. Și încă este”.

foto31

Foto: Unimedia.info

Citește și: Un contrast miraculos de alb și violet! Cam așa a fost la festivalul „Lavender Fest” (Reportaj Video)