Astăzi va fi dată pe post ultima ediție de știri la ProTV, prezentată de Angela Gonța. Jurnalista a comunicat noutatea pe contul său de Facebook, mulțumind tuturor colegilor care au făcut echipă alături de ea timp de 14 ani. Vezi mesajul integral publicat de Gonța.

“Astăzi voi prezenta ultimul meu jurnal de știri la PRO TV. Nu voi putea spune asta în emisie directă, așa că țin să mulțumesc aici tuturor colegilor mei, foști și actuali, pentru ceea ce am reușit să facem împreună în acești 14 ani. Vă aștept pe toți la ora 20:00 ca să vă spun pentru ultima dată: ‚Bună seara. Sunt Angela Gonța și vă prezint Știrile PRO TV. Iată care sunt cele mai importante evenimente ale zilei’.”

Echipa Stirilor PROtv

Amintim că Angela Gonța a anunțat acum o săptămână în cadrul jurnalului de știri că se retrage de la ecrane, deoarece se va căsători cu Președințele Partidului Liberal-Democrat, Vlad Filat. Ulterior, și Filat a comentat relația sa cu jurnalista, rugând discreție din partea publicului. Internauții, însă nu se opresc în comentarii la subiect și felicitări, care de care mai deocheate.

Distribuie articolul: