Fosta prezentatoare a știrilor PRO TV Chișinău, Angela Gonța, este mai fericită ca oricând. Aceasta a început o etapă nouă și încearcă să se bucure de momentele pe care le trăiește împreună cu alesul inimii sale. Jurnalista a declarat pentru revista noastră că, în calitate de viitoare mămică, are mare grijă de sănătatea sa și de cea a bebelușului.

,,Mi-am dorit mult să devin mamă și vestea că sunt însărcinată m-a bucurat enorm. Tot ce fac acum este să urmez instrucțiunile medicului și să am mare grijă de viitorul bebeluș”, a declarat revistei PentruEA jurnalista.

De când nu mai apare pe micile ecrane, Angela Gonța se simte ,,ca în vacanță”. Totodată, ea a mărturisit că este mulțumită de cariera sa, întrucât timp de 14 ani a fost corectă cu telespectatorii, colegii și, cel mai important, cu ea însăși. ,,Ajung mult mai devreme acasă și cred că o să-mi ia ceva timp să mă obișnuiesc cu ideea că am suficient timp liber și pentru mine. În rest, continui să muncesc alături de colegii mei și urmăresc știrile cu același interes ca și până acum”.

Totuși decizia Angelei de a nu mai lucra în domeniul știrilor este definitivă, chiar dacă nu a fost ușor în momentul în care a simțit că trebuie să plece.

,,Cred sincer că e mai bine să pui punct frumos și să pleci cu demnitate și cu sentimentul că ți-ai făcut datoria, decât să faci ceva cu jumătăți de măsură. În concluzie, cu știrile am încheiat-o. În rest, totul e posibil. Nașterea bebelușului este prioritatea mea acum. Din toată inima îmi doresc să-mi împlinesc visul de a deveni mămică. De aceea, vă rog să-mi trimiteți doar gânduri bune”, a mai spus aceasta.

Cris Tina