Angela Gonța arată spectaculos orice ar purta. Astăzi prezentatoarea TV a îmbrăcat încă o dată ținuta de mireasă. Prezentatoarea a confirmat acest lucru pentru EA.md, însă ne-a comunicat că este un secret încă ce a filmat atât de special încât și-a luat această ținută.

Ținuta, în stil retro este o alegere bună, dat fiind faptul că îi vine perfect și îi accentuează frumos silueta silfidă. Rochia crem midi cu mânecile în trei sferturi și cordon în talie a fost asortată cu un model elegant de pantofi nude, iar machiajul discret și părul îndreptat i-a completat perfect look-ul.

Contactată de EA.md, vedeta a confirmat că este aceeași rochie purtată acum câțiva ani, în ziua nunții.

„Este rochia mea de nuntă și cununie. Am cumpărat-o de la brandul autohton Georgette. Mă gândeam atunci că o voi mai purta pe undeva, asortând-o, dar nu am mai scos-o din dulap până acum. Astăzi la TV8 am avut o filmare mai puțin obișnuită. Nu pot să divulg mai multe secrete acum”, a dezvăluit Angela Gonța.

Apreciem alegerea ținutei deoarece ar fi păcat ca o rochie care este atât de frumoasă și îi vine atât de bine, să strângă praful în dulap.

Tu ai mai îmbrăcat vreodată rochia ta de mireasă?

Foto: Arhiva proprie

Vezi și: Angela Gonța: „Viața mea e ca o telenovelă. Într-un an am avut căsătorie, naștere, schimbarea jobului, divorț…” (Video)