Dacă îi spunea cineva, pe la începuturile carierei, că va face finanțe și încă la un asemenea nivel, Angela Gladei râdea de el. Totul a pornit de la schimbarea pe care și-a propus-o, iar performanța a venit în primul rând de la ea, din interior. A adus compania al cărei manager este pe locul I pe piața de finanțare de la noi, concurența fiind zi de zi una foarte acerbă. Iată câteva principii fundamentale pe care Angela Gladei nu le-a abandonat niciodată.

A II-a ediție Women’s Days in Chișinău a adunat zeci de femei dornice să audă, regăsească și să valorifice experiențe noi. Trainerii invitați le-au scos din zona de confort și le-au demonstrat participantelor că e loc de schimbări calitative în viața lor. Prin exemplul propriu, sau povestindu-și experiența, fiecare dintre vorbitoarele din Ziua II a lăsat în memoria participantelor multă informație interesantă.

Expertul financiar Angela Gladei, manager Total Leasing & Finance, a povestit despre lucrurile care o fac pe ea să fie un om calm, calculat, pasionată de tot ce e frumos și în continuă dorință de ascensiune.

„Am câștigat primii mei bani cântând într-un ansamblu muzical;

După ce am absolvit facultatea de istorie aveam 87 de kg! Am avut mare noroc de ajutorul actualului meu soț. Am născut doi copii, dar nu m-am oprit din drumul meu. Primul copil – am făcut un an la Academia de Studii Economice, al doilea copil – Masteratul în Business și Administrare. Nu am uitat nici de sport, aspectul fizic contează.

Angela GladeiFundația pentru un om este totul, însă nu e destul. Școala este o fundație bună, însă greșiți amarnic dacă vă opriți la ea.

Pasiune pentru tot ceea ce faci te mișcă înainte. A trăi cu pasiune înseamnă să îți asumi riscuri, să faci lucruri nebune la un moment dat. Lucrurile venite din interior sunt cele făcute cu pasiune;

Angela gladeiCei care ies din tipare – rămân în istorie. Eu sunt istoric, apoi am făcut trei ani de drept, apoi economie, apoi mi-am zis că trebuie să ies din tipare.

Citește și: Expertul financiar Angela Gladei: „Întotdeauna am știut că și pe strada mea va veni un soare mare!”

Organizarea mă salvează în toate: To do list  – deci îmi planific ziua, luna, anul; Am învățat să spun NU!; Cer ajutorul partenerului și neapărat îmi aloc timp pentru mine.

Visați și aspirați spre mult mai mult, pentru că doar așa vezi drumul spre ceea ce îți dorești!”

Angela Gladei

Sunt doar câteva dintre ideile și recomandările primite de participantele la evenimentul Women’s Days in Chișinău, Ediția II. Femeile au mai aflat despre puterea aromelor, dar și cum să folosească în mod corect efectele terapiilor naturiste. Organizatorii au anunțat deja a III-a ediția a evenimentului, care se va desfășura pe 29 și 30 aprilie, tot la Hotel Regency, Chișinău.

Foto: Dima Iacovlev