Angela Gladei pleacă din funcția de director al companiei de finanțare Total Leasing and Finance. Femeia de afaceri a anunțat despre acest lucru exclusiv pentru redacția noastră. Iată ce proiecte are pentru perioada imediat următoare.

Angela are o vastă experiență în sectorul financiar: 16 ani în banking, iar aproape 7 ani a gestionat cea mai mare companie financiară nebancară din Moldova, Total Leasing and Finance. În 2015 a lansat și compania de consultanță Business Development Capital, activitate pe care o va continua și în perioada următoare.

„Pe lângă activitatea mea din BDC, merg într-un proiect personal. Lucrez acum la lansarea unui proiect de sprijin pentru sectorul agrar din Republica Moldova. Nu pot să dau prea multe detalii, însă foarte curând venim cu mai multe completări”, a precizat pentru EA.md Angela Gladei.

Precizăm că Angela Gladei este și membru al Asociației Femeilor Antreprenoare din Moldova, a participat în calitate de speaker și specialist în finanțe și business la mai multe conferințe naționale și internaționale.

Vezi și: Angela Gladei: „Școala este un fundament bun, dar greșiți amarnic dacă vă opriți doar la ea”

Expertul financiar Angela Gladei: „Întotdeauna am știut că și pe strada mea va veni un soare mare!”

Distribuie articolul: