Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova (AFAM) a ales recent președinta și membrele Consiliului de Administrare. Ședința s-a desfășurat pe 17 martie, sub formă de Adunare Generală, iar președinta și membrele Consiliului au fost alese prin vot. Angela Gladei a acceptat al doilea mandat la șefia organizației.

„Felicitări pentru acceptarea provocării celui de al doilea mandat și susținerea antreprenoriatului feminin de către Președinta AFAM Angela Gladei și aprecieri înalte pentru dorința de a contribui productiv la dezvoltarea afacerilor fondate și administrate de femei din țara noastră pentru membrele Consiliului de Administrare”, se menționează într-un comunicat plasat pe pagina oficială de Facebook a organizației.

Membrele Consiliului de Administrare:

  • Aurelia Salicov – Director General Digital Park
  • Tatiana Mereuță – Manager de țară al companiei internaționale Oriflame
  • Anișoara Gorea – Director Vânzări al Companiei Switchover AG
  • Diana Nanu – Director Tekwill Academy Kids
  • Antonina Ceban – Bejenaru – CEO BIC Infodebit Credit Report SRL
  • Ludmila Furtuna – Administrator, director medical centrul medical MULTIMEDICA

„Anul 2020 a avut un impact puternic asupra dezvoltării afacerilor din diferite domenii și ne propunem să susținem și în continuare antreprenoriatul feminin din Republica Moldova”, se mai menționează în comunicatul dat de AFAM.

Menționăm că Angela Gladei a deținut funcția de președintă AFAM și în perioada 2018-2019.
Vezi și: Pentru membrele Asociației Femeilor Antreprenoare din Moldova începe o nouă etapă! Cine este noua președintă a asociației (Foto)

Distribuie articolul: