Despre vedeta TV Andrey Malakhov nu știm prea multe, decât că este de ani buni prezentatorul talk-showului televizat „Pust Govoryat”, este redactorul unei reviste și e căsătorit cu Natalia Shkuleva. Prezentatorul rus a acceptat provocarea celor de la ELLE.ru, care l-au luat la întrebări legate de viața sa personală. Înregistrarea video a interviului a avut loc acasă la jurnalistul rus.

Studii: „Am absolvit două facultăți. Una – de Jurnalism, iar a doua – de Drept.

3 lucruri pe care le poartă cu sine: „Chiloții sunt mereu cu mine, dar și ochelarii, crucea de la gât.”

Primul job: „Dacă e vorba despre cum mi-am câștigat primii bani, atunci s-a întâmplat în sat la bunica, pe când aveam 12 ani. Eu și sora mea vindeam câte 10 mere și câștigam fiecare câte 3 ruble.”

Prieten: „Andrei Brener, cu care am studiat împreună la Institutul de Stat Lomonosov. Ne-am cunoscut la cămin și, timp de doi ani, am împărțit aceeași odaie. De atunci, comunicăm prin telefon. El locuiește în Germania.”

Atributele unui bărbat adevărat: „Dacă un bărbat trebuie să posede ceva cu adevărat, atunci aceștia sunt mușchii!”

Rețelele de Socializare: „Îmi iau atât de mult timp! Oamenii sunt atât de nervoși, încât sunt înregistrat acum doar pe Twitter.”

Caracterul: „Cred că este așa”:

Cel mai mare neajuns: „Întârzii mereu.”

Ceva ce s-a întâmplat pentru prima oară: „Am câștigat o judecată în SUA. Am depus actele la o școală auto și nu am mai absolvit-o, pentru că directorul școlii fugise, luând cu el toți banii studenților înmatriculați. Am câștigat și chiar mi-au fost întorși banii, plus – prejudiciul moral.”

Shopping: „Din păcate, o să mă vedeți doar în perioada reducerilor la magazinele scumpe, sau la galeriile de artă contemporană.”

Pe cine vrea să cunoască: „Vreau să o cunosc pe soția lui Yuri Gagarin. Este femeia care, după moartea soțului, așa și nu s-a recăsătorit. Cred că am putea avea o discuție interesantă.”

Mașini: „Nu mă pot lăuda cu una, pentru că nici măcar nu pot conduce.”

Film Serial: „Dacă m-ați fi întrebat asta în 2001, atunci vă spuneam despre Sex in the City. Ultimul e Homeland. Acum, aștept noul sezon House of Cards.”

Sport: „În cel mai bun caz, îl practic de 3 ori pe săptămână. Am un antrenor, pentru că e foarte greu să mă impun să fac ceva.”

Ce mai bun loc pentru odihnă: „Dacă e să vorbim de călătoriile romantice, atunci Insulele Seychelles sau Maldive.”

În fiecare zi: „Încep ziua cu un pahar de apă minerală plată.”

Cel mai bun compliment pentru o femeie: „Ai slăbit atât de mult!”

Zilele ideale: „Sunt zilele în care nu trebuie să fac nimic și pot să dorm cât pot de mult, pot să dejunez și să merg din nou în pat, ca să citesc o carte; când, sătul de somn, pot să merg la sală; când pot să merg la un spectacol sau la un film bun; când pot să-mi văd prietenii la un ceai și mă pot culca la timp!” 

Foto: Captură YouTube, zvezdanutye.com

Distribuie articolul: