Cunoscutul compozitor și producător, Andrei Tostogan, organizează în premieră pentru Republica Moldova o tabără de creație pentru textieri, compozitori, producători muzicali și interpreți. „Picnicul de Muzică” e primul proiect din Republica Moldova care își propune să lanseze într-un atelier comun, viitoarele hituri radio.

În cadrul evenimentului care va dura trei zile, se vor aduna cei mai buni producători compozitori, textieri din țară și din România pentru a compune viitoarele hituri alături de artiști renumiți precum: Nelly Ciobanu, Pasha Parfeni, Ionel Istrati, Katy Rain, Nicoleta Gavriliță, Kătalina Rusu și alții.

„Am invitat zece producători de la noi și câțiva din România, care au la activ colaborări frumoase cu trupe ți interpreți de succes. Vom avea trei studiouri improvizate unde se va lucra pe parcursul acestor zile. Ne-am gândit la un eveniment pozitiv, iar scopul principal a fost să-i scoatem pe toți în afara studiourilor de producție. Este un experiment care în Europa și America are deja tradiții de ani, vrem să vedem dacă va merge și pentru țara noastrp colaborarea frumoasă, de trei zile dintre oamenii de artă, împlicați în crearea produselor muzicale autohtone”, ne-a declarat Andrei Tostogan.

„Picnicul de Muzică” între 21 și 23 mai, într-o zonă verde din apropierea capitalei – locul ideal în care participanții vor putea crea melodii noi, vor socializa și se vor simți excelent împreună. Producătorii, compozitorii, orchestratorii, textierii, interpreți din țară, dar și jurnaliștii sunt pentru trei zile la tabăra de muzică organizată de Andrei Tostogan.