Show-ul umoristic „Veața Mea”, prezentat de Andrei Bolocan ieri, 17 iulie, chiar de ziua sa de naștere, a umplut sala mare a Palatului de Cultură al Feroviarilor. Internautul și producătorul general al proiectului „LUMINA” a fost în pielea sa, povestindu-și viața, dar și în cea a lui Fedot Bernștein, îmbrăcând chiar și cușma lui celebră, chiar dacă afară erau 30 de Grade cu plus.

Andrei Bolocan

IMG_6558

O parte din corul „Cantabile” a deschis spectacolul cu un imn improvizat pe versurile Ionelei Hadârcă despre „Moldova cea săracă”.

cantabile

„E clar, Andrei Bolocan, este „Omul după a II-a Matriță”, a performer-ilor de stand-up comedy, născuți în Moldova!!!
Ieri, în drum spre casă, mi-am amintit, cum colegii de facultate se tînguiau odinioară că odată cu plecarea din scena a generației de umoriști școliți în URSS, nu e nici o șansă alții să revie, pentru că, nu au unde să învețe meseria, iar talentul e doar talent…
Apu iaka, dragi colegi!!! Aseară Bolocan – cu toate matricile incluse a unui artist în devenire, m-a făcut să rîd cu lacrimi, povestind, despre „VEAȚA D-lui”.
A recunoscut că America l-a ajutat să se „reformuleze și să formuleze”…, Și, Da!…,dincolo de unele scăpări, artistul a fost organic, spre mirare de elegant a construit șirul glumelor, (fie și mai tăioase) și a înaintat teme atît de „de-a noastre”…
Andrei Bolocan, să ai multă inspirație, perseverență! Iar dacă totuși te apuci să scoți un „alibom cu cîntece de suflet”, echipa noastră îți stă la dispozitie!!!
MULT SUCCES!!!”, a scris pe contul său de Facebook Alla Donțu, producător muzical.

Unii au comentat a satisfacție chiar pe pagina evenimentului, aducând doar laude organizatorului și vinovatului de spectacol – Andrei Bolocan.

capture-20160718-112750

Andrei a fost susținut din culise de cei apropiați, din scenă de prieteni, iar din public de toată lumea bună care îi admiră creația.

Andrei Bolocan

Andrei Bolocan

Andrei a venit astăzi cu un mesaj de mulțumite pentru cei care au fost prezenți la spectacolul „Veața mea”. 


Foto: Dima Iacovlev

Distribuie articolul: