Andrei Bolocan a fost dur criticat de internauți pentru prestația sa în show-ul de la București, iUmor, unde și-a prezentat piesa cu un refren mai puțin obișnuit. Nimeni nu va putea uita refrenul compus din două cuvinte - „penis-vagin”. Mulți au sărit cu ofense și injurii la adresa vloggerului, considerând că ne-a făcut pe noi toți de rușine, că au prezentat întreaga țară într-o lumină penibilă. Vloggerul vine cu explicații despre genul de comedie pe care l-a testat la iUmor. 

„Încă nu știu exact cum se traduce „cringe comedy” (comedie care te-ndoaie, te apleacă) , dar e un gen de comedie care mai mult îți testează întrebarea, te face să te simți incomod decât să te facă să râzi. Tu ai putea râde, dar într-un final nu prea înțelegi râzi tu de glumă, autor. Autorul oare își dă seama cât de penibil e? Cringe comedy nu e ceva mainstream (în traducere, curent de gândire predominant), dar eu cunosc câteva sute de oameni care au fost la spectacolele mele din Chișinău, Cluj-Napoca, Montreal, Veneția și au apreciat acest cântec”, explică Andrei Bolocan pe vlogul său Lumina.

Vezi: Andrei Bolocan a mers la iUmor cu un cântec despre penis și vagin. Un jurat și-a făcut cruce

Celor ce au considerat că Andrei Bolocan ne-a făcut națiunea și țara de rușine, vloggerul le răspunde:

„Nu știu câți dintre voi mă vor crede, dar eu am mers la iUmor în primul rând pentru mine, chiar dacă nu am trecut mai departe în acest concurs, am suficient echilibru interior ca să culeg din asta o doză de satisfacție, poate și o lecție. Lecția e să fiu mai atent la bătăliile pe care aleg să le duc. Trebuie să te testezi, să ieși din propria cutiuță. Pentru cei din media, comunicare, TV, teatru, sport, este important să facă asta ca să fie azi mai buni decât ieri.”

 

Distribuie articolul: