Nu ascunde faptul că televiziunea a fost prima sa platformă de promovare în calitate de vedetă din jurnalism. Totuși, a existat un moment în care Andreea Raicu a decis să se detașeze de proiectele televizate și să se dedice unui proiect personal – un website pentru femei, care îi poartă numele. Azi, vedeta recunoaște că standardele din presă nu o mai reprezintă și că s-ar întoarce la TV doar de dragul unui proiect care ar motiva oamenii, i-ar ajuta să se schimbe. Declarațiile au fost făcute în cadrul ediției de ieri a emisunii „Alb & Negru” de la UNIMEDIA.

Deocamdată nu mai fac televiziune, nu mai eram fericită cu ce făceam. Mă concentrez la site-ul meu, e important să inspir oamenii și să le dau din ce am învățat eu. Eenergia mea merge mai bine în zona asta. Aș putea aduce la TV un proiect care să-i ajute pe oameni să trăiască mai frumos. Viața e foarte simplă, doar noi o complicăm foarte tare. Nu vreau să fiu la televiziune doar ca să apar pe sticlă.

Raicu-set-Reuniune-05

Dar am atât de multe amintiri! Am crescut la TV și am învățat mult, încât n-aș putea să nu-i mulțumesc Lui Dumnezeu.

Nu m-am mai uitat la televizor de câțiva ani, am fost plecată și timpul petrecut acasă deja e altfel. Totuși, când am avut ocazia să îl privesc, m-am simțit agresată de limbajul violent, faptul că oamenii sunt invazivi și intră în viețile oamenilor, iar astfel de subiecte nu mă mai preocupă în acest moment. Pe mine nu mă interesează cum trăiesc alți oameni, mi se pare că îmi pierd timpul.

Nu cred că televiziunea va dispărea, există programe imposibil de realizat pe internet. Internetul crește evident, va fi tot mai mult conținut video, dar televiziunea nu cred că va muri în următorii 5 ani. Nu știm niciodată nimic. Site-ul meu se va dezvolta și în zona de video. După 3 ani de existență, am câștigat premiul pentru cel mai bun site pentru femei, din România. Cumva am adus un altfel de conținut, unul autentic, de dezvoltare personală. Nu-ți poți înșela publicul, el e foarte deștept”, a spus Andreea Raicu, în emisiunea prezentată de Elena Robu.

скачанные файлы

Foto: andreearaicu.ro

Distribuie articolul: