Nu este adepta operaţiilor chirugicale făcute din moft, a renunţat la carne acum patru ani şi dă preferinţă modului de viaţă sănătos. Nu e nimeni alta decât Andreea Raicu, vedeta de la Prima TV, care a venit zilele acestea la Chişinău, pentru a-şi lansa noua sa carte despre alimentaţie şi reţete culinare. Preţ de o oră şi jumătate, Andreea Raicu le-a povestit celor 200 de invitate prezente la eveniment despre obiceiurile sale alimentare, produsele bio şi preferinţele sale culinare. Andreea a mărturisit că a renunţat la carne, acum patru ani în urma postului Paşti. De atunci, ea nu a mai simţit necesitatea să mânânce carne. Vedeta a povestit şi despre preferinţele sale culinare, astfel, printre fructele preferate se regăsesc pepenele roşu, mango şi cireşele.

Andreea Raicu a împărtăşit detalii şi despre recenta sa călătorie din India „N-au o viaţă extrem de uşoară, am văzut cerşetori care aveau o privire liniştită, am învăţat să mă bucur de viaţa pe care o am, să mă bucur de prezent, să meditez mai mult. Am stat acolo trei săptămâni”.

Întrebată despre momentul când şi-a simţit propria celebritate, Andreea a povestit despre viaţa ei de acum 15 ani. „Ieşeam în stradă şi era o nebunie adevărată, pe atunci nu erau atât de multe persoane publice. Când m-am dus de Paşti la biserică, pur şi simplu au năvălit toţi copii asupra mea. Mi-a părut deplasat, nu puteam să facem poze şi să dau autografe în biserică”.

Chiar dacă celebritatea i-a venit de când a apărut prima oară pe sticlă, Andreea spune: „Nu mi s-a suit la cap, pentru că am avut o educaţie extrem de frumoasă de la părinţi şi pentru că am urcat în cariera mea treaptă cu treaptă şi nu de pe treaptă întâi pe treapta zece. Am făcut lucrurile temeinic şi am muncit foarte mult, am încercat să mă promovez prin munca mea şi nu prin reviste, povestind despre viaţa mea personală, genţi şi maşini”.

Distribuie articolul: