La cei 38 de ani ai săi, Andreea Raicu a reușit să facă lucrurile pe care alte femei nu le reușesc întreaga viață. Se bucură de succes chiar dacă nu și-a întemeiat încă o familie, acest subiect fiind lăsat pentru „momentul potrivit, pregătit de Dumnezeu”. Astăzi, vedeta TV, femeia de afaceri și, mai nou, creatoarea de modă a sosit la Chișinău pentru a vorbi despre sine și despre colecția vestimentară pe care și-o promovează deja și peste Prut. A fost invitata de astăzi a emisiunii „Alb & Negru” de la UNIMEDIA, iar cel mai important mesaj pe care a ținut să-l transmită publicului din Moldova este legat de fericire și schimbare – noțiuni pe care le stăpânește din plin. 

Povestea mea din afară este una frumoasă: aveam absolut tot ce doream, inclusiv un stil de viață motivațional, însă nu eram fericită. Aveam tot ce îmi doream, sau societatea spune că dacă le ai – ești fericit. Întotdeauna ne gândim la ce-o să spună lumea dacă facem acesta sau alt lucru. Am decis să privesc în interiorul meu. Am plecat atunci în India, sau viața m-a dus acolo. Pentru mine a fost locul, momentul și timpul unde am putut să mă regăsesc. Povestea mea e unică, așa cum sunt pentru fiecare, iar ceea ce a mers pentru mine nu va merge neapărat pentru altcineva.

Schimbarea unei femei trebuie să vină de la dorințele ei. Nimeni nu e responsabil de fericirea altului. Când am revenit din India, eram întrebată de ce radiez de fericire și dacă mi-am găsit un bărbat. Eu, toată viața mea, așteptam un partener care care să-mi aducă fericire, dar nimeni nu-ți poate aduce fericirea. Viața este rezultatul alegerilor noastre.

Viața mea personală este un subiect despre care nu vreau să vorbesc, pe care nu vreau să-l împărtășesc cu nimeni.

Fericirea înseamnă să fac lucrurile care îmi fac mie plăcere, nu societății. Este viața mea, pe care sunt responsabilă să mi-o trăiesc cum îmi doresc. Îmi doresc să am oameni ce mă iubesc pentru ce sunt, nu pentru ce le dau. Mi se pare trist să trăiesc viața altuia. La final vreau să fiu fericită cu ce am trăit eu.

Când am avut curajul să fac altceva decât vrea lumea, viața mea s-a schimbat într-un mod extraordinar. Am avut curajul să merg în India, unde am plâns mult, am meditat, m-am confruntat cu cele mai mari temeri și când m-am întors, viața mea s-a schimbat. În cupluri, oamenii îți doresc să se schimbe unul pe celălalt, ceea ce este o greșeală. Trebuie să acceptăm oamenii așa cum sunt ei.

12742137_1038034259552639_4541866852125960778_n

Nu există o regulă a fericirii, cred că sunt femei care nu sunt făcute ca să fie mame. Un copil nu-l faci pentru că trebuie, ci pentru că îți dorești cu adevărat. E rezultatul unei relații frumoase, nu un obiect care să-ți umple golurile din viață.

Îmi doresc să fac un copil, dar atunci când va fi momentul potrivit și sunt convinsă că Dumnezeu mi-L va da atunci când trebuie. Eu m-am născut târziu, am fost un copil dorit și cumva, mi-am dorit să fiu o mamă tânără. Acum mă bucur că n-am făcut un copil la 25 de ani, i-aș fi transmis toate fricile și frustrările mele. Am încredere în alegerile pe care le face Cel de Sus.

Cred că avem un destin pe care îl putem schimba și că sunt foarte importante alegerile noastre. E OK să mergi la astrolog, am și prieteni care sunt astrologi, ei îmi spun despre perioadele favorabile. Dar lucrurile se întâmplă în funcție de ceea ce alegi să faci. Lucrurile trebuie să se întâmple natural.

Am învățat că dacă ceva nu iese, Dumnezeu mi-a pregătit ceva mult mai bun. Eșecurile sunt lecții din care trebuie să învățăm. Suferința creează dependență.

Ascultați-vă inimă și aveți curajul să ieșiți din zona de confort, eu nu ieșeam până acum 3 ani, dar când am învățat asta, viața mea s-a schimbat. Dacă vreți ceva diferit, trebuie să faceți ceva diferit. Schimbarea vine doar în momentul în care ceva nu merge bine!”, a mărturisit vedeta TV, în cadrul emisiunii Alb & Negru cu Elena Robu.

Foto: UNIMEDIA, Facebook.com

Distribuie articolul: