Cu siguranță că visul oricărui designer este ca marca sa vestimentară să capete renume internațional. Se bucură din plin de acest privilegiu și designerul Nadya Gudumak. Fondatarea brandului Nikita Rinadi a creat o rochie care a căzut cu tronc la inima vedetei române de televiziune Andreea Marin.

Dacă până nu demult „îmbrăca” vedetele autohtone, „raza de cucerire” a brandului Nikita Rinadi s-a extins de câteva luni bune și peste hotarele țării, ajungând până acasă la Andreea Marin. Prezentatoarea TV a trădat acest lucru astăzi, printr-o fotografie împărtășită în spațiul virtual, în care apare purtând o superbă rochie a brandului fondat de Nadya Gudumak. Ținuta a fost alasă cu o ocazie specială.

„Am început pregătirile pentru Gala Atipic Beauty de la Palatul Parlamentului, din octombrie, toate detaliile sunt puse la punct, căci e un eveniment pregătit cu mare grijă. Ieri am probat și rochia și m-am îndrăgostit de ea. În curând, împreună cu Nikita Rinadi, vă pregătesc o surpriză. Revin cu povești despre gală curând!”, spune grațioasa, ca de fiecare dată, Andreea Marin.

14264234_1388331231194473_4434614676447766890_n

Într-adevăr, din primăvara acestui an, ținutele mărcii Nikita Rinadi sunt expuse spre vânzare în showroom-ul „Hellen Concept Store” din București.

Cât despre surprizele pe care le pune la cale Andreea Marin, vă dezvăluim un secret: la început de octombrie, vedeta va lua cina, la Chișinău, cu 15 femei de succes din Republica Moldova.

Detalii:

15 femei care schimbă Moldova – o campanie care vrea să descopere povești de succes

Foto: Facebook.com